niedziela, 3 stycznia 2016

#Konkurs 1

Witajcie! Z Nowym Rokiem przygotowałam dla Was konkurs! :) Do oddania mam dla egzemplarz książki "Bezlitosne. Najokrutniejsze kobiety dwudziestolecia międzywojennego". Tym razem jest to konkurs gdzie wygrywa jedna osoba :)Mam nadzieję, że spodoba Wam się kolejna dawka konkursów na blogu. Pojawi się ich sporo w tym roku ;)

Banerek konkursowy! :)
Regulamin konkursu:
1. Organizatorem konkursu jestem ja – Zanurz się w książkach rodem z niebios
2. Uczestnikiem konkursu może zostać każdy, kto spełni warunki podane w punkcie 4.
3. Konkurs trwa od 03.01.2016r. –31.01.2016r. (do godz.23.59). A wyniki zostaną ogłoszone w przedziale 3-4 dniowym. Wygrywa 1 osoba.
4. Aby wziąć udział wystarczy spełnić następujące warunki:
a) Posiadać adres zamieszkania na terenie Polski.
b) Zgłosić się w komentarzu.
c) Napisać również w komentarzu swój adres e-mail.
d) Umieścić baner konkursowy u siebie na blogu, bądź udostępnić na tablicy.
f) Obserwować bloga i polubić FP ( POLUB ;) )

g) Napisać w 3 słowach epitety okrutnej osoby.
5. Nagrodą w konkursie są książki wymienione wyżej.
6. Laureat konkursu zostanie wybrany przez organizatora konkursu w drodze losowania.
7. Zwycięzca ma obowiązek w ciągu 4 dni roboczych od opublikowania wyników, przesłać swój adres drogą mailową - w celu wysyłki nagrody – na adres nata130@interia.eu
8.Jeżeli zwycięzca nie prześle swoich danych adresowych, traci prawo do nagrody. Zostanie ona przyznana kolejnej, wybranej przez organizatora osobie.


Wzór zgłoszenia!
Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę, moje must have! :D
Odpowiedź: podły,zawistny,paskudny
mail: nata130@interia.eu
Obserwuję jako: Natalia Z
Link tutaj: 


 POWODZENIA! ^^

21 komentarzy:

  1. Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę, moje must have! :D
    Odpowiedź: bezwzględny, nieludzki, nieczuły
    mail: mariaxdex@gmail.com
    Obserwuję jako: Maria De
    Link tutaj: https://www.facebook.com/ania.surmacz.9/posts/979905618750840

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się! :)
    Odpowiedź: bezwzględny, inteligentny, nieprzewidywalny
    mail: shatterme@onet.pl
    Obserwuję jako: Dziewczyna z książkami
    Link tutaj: http://zagoramiksiazek.blogspot.com/ [w zakładce - Konkursy]

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się! :D
    Odpowiedź: Inteligentny, socjopata, bezwzględny
    E-mail: fal.recenzje@gmail.com
    Obserwuję jako: Dominika Fal
    Link tutaj: http://kochamy-ksiazki.blogspot.com/p/konkursy.html

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: aspołeczna, egocentryczna, bezwzględna
    mail: veraxprimum@gmail.com
    Obserwuję jako: verax
    Link tutaj:http://ich-perspektywy.blogspot.com/p/konkursy.html

    OdpowiedzUsuń
  5. Zgłaszam się! Bardzo chcę ją mieć :)
    Odpowiedź: inteligentny, bezkompromisowy, bezwzględny
    mail: ruda.ela@o2.pl
    Obserwuję jako: Ela Ruda
    Link tutaj:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1554869588137981&id=100008448643182&pnref=story

    Ps. wydaje mi się, że w banerze jest błąd w słowie najokrutniejszego - powinno być przez u otwarte i że w zadaniu nie chodzi o przyimki a o przymiotniki tudzież epitety.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O widzisz! Dziękuję Ci serdecznie. Tak to jest jak człowiek za szybko pisze a później nie kontroluje tego :)

      Usuń
  6. życzę wszystkim powodzenia :)
    pozdrawiam
    http://ifeelonlyapathy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  7. moje must have!
    Odpowiedź: fałszywy, kłamliwy, okutny
    mail: powerless251298@wp.pl
    Obserwuję jako: Patrycja Sudoł
    Baner: https://plus.google.com/116464160670968465442/posts/L1tUyjf8ZY6

    OdpowiedzUsuń
  8. Życzę uczestnikom powodzenia! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę, moje must have! :P
    Odpowiedź : bezwzględny, inteligentny, sadysta
    mail : iza.batraniec@vp.pl
    Obserwuje jako : Iza Batraniec
    Baner: https://plus.google.com/u/0/115127624370735348196/posts/BE746ssNn6t

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się :D
    Odpowiedź: Bezwzględny, nieczuły, obłudny
    mail: Klaudia.m@x.wp.pl
    Obserwuję jako: Klaudia M
    Link tutaj: https://www.facebook.com/izabela.orlinska.7/posts/742399002571726

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę, moje must have! :D
    Odpowiedź: bezuczuciowy, nieczuły, bezwzględny
    mail: lizzie@wp.pl
    Obserwuję jako: lizzie
    Link tutaj: https://www.facebook.com/elzbieta.switulska/posts/1226628677365736?pnref=story

    OdpowiedzUsuń
  12. Zgłaszam się, bo bardzo ale to bardzo chcę ją przeczytać!
    Odpowiedź: agresywny, bezuczuciowy, okrutny
    mail: aga.bor81@gmail.com
    Obserwuję jako: Agnieszka Borowska
    Link tutaj: 
    https://www.facebook.com/katarzyna.pokropek.5/posts/548469795304010

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę, moje must have! :D
    Odpowiedź: przebiegły, bezwzględny, twórczy
    mail: jo-jo-a@wp.pl
    Obserwuję jako: Nadia
    Link tutaj: baner http://malinowyskarbiec.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: bezlitosny, bezkrytyczny, socjopatyczny
    E-mail: abbadona94@gmail.com
    Obserwuję jako: Abbadona
    Link: https://plus.google.com/u/0/100401122687815042170/posts/CucgaaQTiMw

    OdpowiedzUsuń
  15. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: nie czyta książek - mam nadzieję, że się liczy ;)
    mail: agatajedynamla@gmail.com
    Obserwuję jako: Pani Lecter
    Link tutaj:
    https://plus.google.com/u/0/104846592253994216378/posts/LHoozZ7PkbX

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się
    Odpowiedź: całkowicie pozbawiony empatii
    mail: melisa2004@gmail.com
    Obserwuję jako: Melisa Anonim
    Link tutaj: https://plus.google.com/112707786100925035622/posts/71sfps59UAm

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się
    Odpowiedź: wynaturzony, bestialski, zwyrodniały
    mail: mylene17@gmail.com
    Obserwuję jako: Mylene 17
    Link tutaj:
    https://plus.google.com/111015781990396573283/posts/5fMufqBMzNy

    OdpowiedzUsuń

Witaj wędrowcze!
Jeżeli dotarłeś aż tutaj, to nie pozostaje Ci nic innego jak umieścić komentarz, że tu byłeś.
Posiadasz bloga,stronę etc.? Nie musisz spamować! Odwiedzam każdego, więc nie przegapię i Ciebie! Zawsze się odwdzięczam!
Pozdrawiam serdecznie! :)