niedziela, 6 kwietnia 2014

Konkurs! Daj się porwać przeszłości...


Dziś Kochani zapraszam Was na obiecany konkurs! :]
 Moje statystyki dzięki Wam wzrosły i nabrały rozmiarów, które nawet mi się nie marzyły. Hmm..choć może powiem, że marzyły mi się, aczkolwiek nie po tak krótkim prowadzeniu bloga. Z tej okazji chcę, byście razem ze mną cieszyli się, że mój blog się rozwija, a przy nim ja. 

Mówi się, że aby był skutek, najpierw musi być wydarzenie...czy coś takiego ;p No więc mój konkurs, w którym możecie wygrać wspaniałą książkę pt."Kamienie na Szaniec" w okładce filmowej, jest inspirowany pewnymi wydarzeniami.


Oto banerek i nagroda konkursu. 

P.S: jak widzicie, obrazek pokazuje dwa egzemplarze. Umyślnie jeden jest "otwarty", byście zauważyli, iż jeden należy do mnie, zaś drugi (nowy) jest przeznaczony dla Was. :)



ZASADY KONKURSU !!!!
Regulamin
1. Organizatorką konkursu jest autorka bloga "Zanurz się w książkach rodem z Niebios". 
2. Konkurs trwa od dzisiaj, tj. 06 kwiecień, do 15 maja do godziny 23:59 ;)
3. Wyniki podam najpóźniej 20 maja, a winą tego są matury. Postaram się jednak szybko to przeprowadzić.
4. Książkę wysyłam tylko na tereny Polski.

Co należy dodatkowo uczynić?
1.Należy napisać w komentarzu i zakomunikować tym samym chęć wzięcia udziału w konkursie. 
2. Zostać "publicznym" obserwatorem mego bloga. (UWAGA!!! Nie jestem osobą, która Was do tego zmusza. Jeśli uważacie, że podoba Wam się u mnie, jak i że chętnie do mnie zajrzycie jeszcze, to zapraszam do obserwowania. Jeśli tego nie zrobicie, nie będę mieć żalu. Aczkolwiek wyniki mogą pojawić sie niespodziewanie, przez co możecie je przegapić. Obserwowanie bloga, daje Wam gwarancje, że to się nie wydarzy.)
3.Napisać swój e-mail bym mogła się skontaktować z wygraną osobą.
4.Umieścić banerek na blogu,fp, etc. ..lecz to nie jest obowiązkowe.
5. Uzbroić się w cierpliwość, dobry humor i czekać na wyniki!
6. Odpowiedzieć na pytanie...

Odpowiedź wyślij na mój e-mail : nata130@interia.eu temat : "Kamienie na Szaniec"- Konkurs
Pytanie: Dlaczego uważasz, że książka powinna trafić właśnie do ciebie? Czy interesujesz się ojczyzną, historią a może tak jak ja, kochasz bohaterów tej książki?
Liczę na Wasze szczere i interesujące odpowiedzi! :) P.S: koniecznie podpisz się nickiem, pod jakim obserwujesz mego bloga, lub pod jakim się zgłosiłeś. Dziękuję.

Wzór zgłoszenia:
Zgłaszam się.
Obserwuję jako: Natalia Z
Mój e-mail: nata130@interia.eu
Banerek: <link>
Odpowiedź: Wysłana!!!


Pozdrawiam ! :3


33 komentarze:

  1. Z chęcią się zgłoszę :)
    Obserwuję jako: Wiktoria M (Katniss)
    Mój e-mail: katniss.blog@wp.pl
    Banerek: http://ksiazkikatniss.blogspot.com/p/konkursy.html oraz https://www.facebook.com/pages/Ksi%C4%85%C5%BCki-Katniss/622867677789675
    Odpowiedź: Już biorę się za pisanie. Powinna dojść jeszcze dzisiaj :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jasne, że się zgłaszam!
    Obserwuję jako: Ines Lavender
    Mój e-mail: lawendacorine@gmail.com
    Banerek: http://zaczytane-zwariowane.blogspot.com/
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się
    Obserwuję jako Sebastian Czapliński
    e-mail: seba-cz99@wp.pl
    Odpowiedź: Byłem na tym filmie i byłem, a nawet dalej jestem mile zaskoczony. Chcę mieć tę książkę, ponieważ bardzo lubię bohaterów tej książki i ich oddanie.
    Nie będę pisał jakiś "słodkich" słów, aby specjalnie wygrać konkurs. Napisałem to co odczuwam.

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się!
    Obserwuję jako: Amy Yamy
    Mój e-mail: flirty.z.ksiazka@gmail.com
    Banerek: Dodam jak najszybciej dam radę :)
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja swój egzemplarz mam, ale życzę powodzenia innym uczestnikom i gratluję rozwoju bloga! ;D

    OdpowiedzUsuń
  6. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Ola C.
    Mój e-mail: ksiazki-moim-okiem@wp.pl
    Banerek: http://ksiazki-moim-okiem.blogspot.com/p/blogowe-konkursy.html
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń
  7. Książkę już mam w nowym wydaniu, dlatego pozostaje mi tylko życzyć szczęścia innym osobom ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jeszcze nie wiem, jak ja te wyniki ogłoszę (czym dokładnie będę się kierować) więc szczęście będzie im potrzebne :P

      Usuń
  8. Książkę posiadam, ale w innym wydaniu, więc udziału brać nie będę, ale banerek zamieszczę u siebie :) Będzie w zakładce "Wasze Konkursy"

    Życzę powodzenia innym uczestnikom konkursu.

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się, umrę jak nie dostanę i wgl. xdd
    Obserwuję kochana jako: Nika
    E-mail: nika99a@gmail.com
    Banerek nie wiem czy wstawię, bo coś mi się psuje, ale jak tylko będe w stanie (i nie zapomnę do tego czasu xdd) to się u mnie pojawi: nika-wsrod-ksiazek.blogspot.com
    Odpowiedź: Się pisze. :D
    Pozdrawiam,
    Nika

    OdpowiedzUsuń
  10. Oczywiście, że się zgłaszam! :D
    Obserwuję jako: Alicja Bassek
    Mój e-mail: alicjab_10@o2.pl
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń
  11. Dam szansę innym, ponieważ książkę mam u siebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj tak, książka jest warta tego, by mieć ją u siebie ;>

      Usuń
  12. Ja również nie wezmę udziału, ale wszystkim życzę powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Książkę przeczytałam kiedyś, raz, ale prawdę powiedziawszy nie czuję potrzeby robić tego po raz drugi.
    Oby blog rozwijał się z zawrotnym tempem :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się! :)
    Obserwuję jako: Debora Drescher
    Mój e-mail: debgra44@gmail.com
    Odpowiedź: Dojdzie za chwilę :)
    Gratuluję rozwoju bloga ^.^

    OdpowiedzUsuń
  15. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Lustro Rzeczywistości
    Mój e-mail: lustro.rzeczywistosci@gmail.com
    Banerek: jest na stronie głównej
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się
    Obserwuję jako: Ania A
    Mój e-mail: betweenbooks13@gmail.com
    Banner: Jest w zakładce konkursy na blogu -> http://between--books.blogspot.com/
    Odpowiedź: Wysłana :D

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się. xx
    Obserwuję jako: Jula.
    Mój e-mail: vaariablee@gmail.com
    Odpowiedź: Pisze się!

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Weronika. :3
    Mój e-mail: weronika.janczyk@interia.pl
    Odpowiedź: Wysłana

    OdpowiedzUsuń
  19. Zgłaszam się!
    Obserwuję jako: Aga Czekaj
    Mail: czekaj_9@wp.pl
    Baner: http://somethingmorethanbooks.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: Zaraz wyślę. :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Ja też się zgłaszam ;)
    Obserwuję pod swoim nazwiskiem.
    mail: t.bolach@gmail.com
    Odpowiedź wysłana.

    OdpowiedzUsuń
  21. Zgłaszam się:*)
    obserwuję jako nanaryb
    mail nana1508@amorki.pl
    odp w fazie pisania:*)

    OdpowiedzUsuń
  22. Ciekawy konkurs, ale tym razem dam chyba szansę innym:)

    OdpowiedzUsuń
  23. zgłaszam się,
    obserwuję jako bellaws, a banner jest wstawiony na moim bloku slowaszeptem, w zakładce konkursy

    mail: gosia.janczewska99@gmail.com

    odpowiedź wyślę na dniach

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Magdalena Osińska
    Mój e-mail: magdalen321@gmail.com
    Odpowiedź: Wysłana! :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Zgłaszam się!
    Obserwuję jako: ŁukiKiri
    Mój e-mail: mazuuurluk@wp.pl
    Banerek: hej- sory,ale bloga nie mam. Dopiero go zakładam. Mam nadzieję że to nie problem. Na fejsie umieszcze jak coś.
    Odpowiedź: Wysyłam.

    OdpowiedzUsuń
  26. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Mikela
    Mój e-mail: wrednakela@gmail.com
    Odpowiedź: Wysłana.

    OdpowiedzUsuń
  27. Zgłaszam się.
    Obserwuję jako: Edyta Chmura
    Mój e-mail: edyta.cha@wp.pl
    Banerek: https://www.facebook.com/edyta.chmura.12/posts/233376446860567
    Odpowiedź: Wysłana!!!

    OdpowiedzUsuń

Witaj wędrowcze!
Jeżeli dotarłeś aż tutaj, to nie pozostaje Ci nic innego jak umieścić komentarz, że tu byłeś.
Posiadasz bloga,stronę etc.? Nie musisz spamować! Odwiedzam każdego, więc nie przegapię i Ciebie! Zawsze się odwdzięczam!
Pozdrawiam serdecznie! :)